Zodii de bărbaţi care te fac să urăşti dragostea. Atenţie mare la ei, te distrug

Unii barbati sunt o adevarata provocare pentru sufletul unei femei, in timp ce altii sunt buni de pus pe ”rana”.

23 sept. 2017, 12:16
Zodii de bărbaţi care te fac să urăşti dragostea. Atenţie mare la ei, te distrug

Gemeni

Nativul din zodia Gemeni este cel mai viclean dintre toti si isi va urmari propriile interese, scrie divahair.ro. Din cauza comportamentului sau poate face orice din viaţa lui sa sufere. Nu se implica in relatii serioase, nu pune pret pe sentimente si se lasa foarte greu cucerit. Este in stare sa minta si asta cu o foarte mare usurinta.

Citeşte şi Singurele cupluri din zodiac care vor rămâne împreună până la sfârşitul anului

Leu

Egoismul ii caracterizeaza perfect pe cei care sunt nascuţi in zodia Leu. Nativul din Leu se iubeste pe sine mai mult decat orice si nu este capabil sa ofere dragoste altcuiva. Isi urmareste propriile interese, le pune pe primul plan si nu accepta sa faca sacrificii pentru nimeni.

Balanta

Ar fi bine sa te feresti de contactul cu cineva nascut in Balanţa. Totul este nesigur alaturi de o astfel de persoana: azi poate fi indragostita de tine, iar a doua zi isi poate aduce aminte de o fosta iubire la care ar vrea sa se intoarca. Te poate juca pe degete foarte mult timp si niciodata nu iti va da explicatii in legatura cu relatia pe care o aveti.

Vărsător

Vărsătorul este cel mai libertin dintre toate semnele zodiacale. Nu poate fi ţinut în loc şi în mod sigur nu îşi va dori o relaţie care să îl responsabilizeze. Îi stă gândul numai la distracţie şi va face orice pentru a se distra, chiar dacă asta înseamnă să te excludă din planurile sale. Foarte rar se implică în relaţii serioase, asta pe motiv că nu este capabil să facă sacrificii. Dacă nu ai tăria necesară pentru a-l „domestici”, este mai bine să eviţi relaţia cuo persoană născută în zodia Vărsător, pentru că vei ajunge să urăști dragostea.