Zodiile care ÎNŞALĂ cel mai des. Nu trebuie scăpate din ochi nicio clipă

Astrologii sustin ca exista o puternica conexiune intre semnul zodiacal si predispozitia partenerului de a calca stramb intr-o relatie de cuplu.

22 aug. 2018, 07:11
Zodiile care ÎNŞALĂ cel mai des. Nu trebuie scăpate din ochi nicio clipă

BERBEC

Persoanele nascute sub zodia Berbecului sunt energice si in cautare de aventura. Daca nu gasesc acasa ceea ce au nevoie, pleaca in alta parte. Acorda-i atentie si afectiune si nu va dori sa paraseasca domiciliul conjugal.

Citeşte şi Cele trei zodii care nu îşi doresc relaţii serioase

GEMENI

Persoanele nascute in zodia Gemenilor cauta stimulare intelectuala, conversatie, conectare cu partenerul. Daca insala, este mai mult ceva emotional decat la nivel fizic. Se pot angaja in relatii adulterine virtuale pe chat, email, site-uri de sex. Pentru a-l tine conectat, incearca sa vorbesti cat mai sexy.

RAC

Sensibili si draguti, Racii nu insala, de regula. Insa, motivul numarul 1 pentru care multe persoane nascute in zodia Racului au inselat a fost lipsa increderii de sine. Racii calca stramb ca sa-si stimuleze ego-ul.

LEU

Un Leu vrea sa fie tot timpul in centrul atentiei si va cauta atentia in alta parte daca nu o are acasa. Atunci cand insala Leii o fac cu o versiune mai tanara a partenerului.

Continuarea horoscopului pe kfetele.ro.