Zodiile care vor fi în culmea fericirii de Dragobete. Vor avea parte de o zi memorabilă de iubire

În fiecare lună este luna iubirii, deși desigur în luna februarie, de Dragobete se aprinde un adevărat foc și cresc energia și pasiunea.

19 feb. 2018, 11:42
Zodiile care vor fi în culmea fericirii de Dragobete. Vor avea parte de o zi memorabilă de iubire

Ca multe lucruri de pe cer, iubirea se mișcă întotdeauna și călătorește spre altundeva. Unele zodii vor avea parte de o zi memorabilă de Dragobete.

Citeşte şi Horoscop dragoste săptămâna 12-18 februarie 2018. Decizii hotărâtoare pentru patru zodii

BERBEC

Chiar și atunci când sunteți cu cineva, căutați mereu diferite tipuri de dragoste. Ea are mai puțin de-a face cu faptul că nu ești mulțumit și mai mult cu curiozitatea voastră infinită despre unde v-ar putea duce dragostea.

Pe 24 februarie, de Dragobete, veți petrece o zi minunată alături de partener. În cazul în care sunteți singuri, această zi poate deveni una memorabilă, pentru că aveți șansa să întâlniți o persoană cu care se vor lega unele relații.

TAUR
Este în natura voastră să fiți incredibil de dăruitori – precum și plini de farmec.

În această lună, s-ar putea să aveți parte de o surpriză din partea unei persoane pe care nu ați crezut-o prieten.

Din întregul zodiac, puteți scrie cu adevărat „o carte” în colaborare cu cineva, în ciuda greutăților enorme. Lăsați sentimentele să curgă. Prin acțiunile și exemplul dvs. vă manifestați dragostea care vine spre voi chiar acum. Da, exact acum.

GEMENI
Este o lună plină de surprize și de optimism, Gemeni. În această lună vei redescoperi dragostea. Undeva la mijlocul lunii, un Berbec va veni în ajutorul tău. Amintiți-vă că este important să vă surprindeți.

Nu te opune și oferă șansa de a cunoaște acest om.

RAC

Cele mai lungi prietenii te vor salva în această lună și te vor învăța ceva nou atât despre pasiune, cât și despre dragoste. Adesea, sunteți obișnuiți să fiți cel care va alerga după prietenii dvs., pentru bine sau pentru mai rău.

Lasă-te condus de timp și dp-ți frâu liber sentimentelor. Pe 24 februarie o veste îți va schimba modul de gândire.

Citeşte şi CALENDAR ORTODOX FEBRUARIE 2018: Tradiţii şi superstiţii de Făurar. Ce MARI SĂRBĂTORI sunt în această lună

Continuarea horoscopului pe teotrandafir.com.