Primele imagini cu Victor Ponta la Tbilisi. Premierul a asistat la Supercupa Europei

Victor Ponta a fost prezent marţi seara, în tribunele stadionului "Boris Paiciadze" din Tbilisi, pentru a asista la Supercupa Europei 2015, FC Barcelona - FC Sevilla. Înainte de partidă, premierul a avut o întrevedere cu omologul său georgian, Iraki Garibaşvili, şi cu cel estonian, Taavi Roivas.

11 aug. 2015, 20:42

Victor Ponta s-a numărat printre invitaţii prim-ministrului georgian Irakli Garibaşvili la meciul dintre FC Barcelona şi FC Sevilla, disputat la Tbilisi. Înaintea partidei, Victor Ponta, omologul său georgian şi premierul Estoniei, Taavi Roivas, au participat la un dineu oficial, iar gazda evenimentului a postat pe Facebook mai multe imagini de la întâlnire. La dineu, Victor Ponta l-a avut alături şi pe ministrul Agriculturii, Daniel Constantin.

Victor Ponta a mai asistat la un eveniment sportiv în Georgia în martie 2014, când a fost prezent pe stadion la partida de rugby Georgia – România, din Cupa Europeană a Naţiunilor, câştigată de gazde cu scorul de 22-9.

Supercupa Europei, dintre câştigătoarea Ligii Campionilor, FC Barcelona şi deţinătoarea Ligii Europa, FC Sevilla, s-a disputat marţi seară, de la ora 21.45, la Tbilisi.