Accident în prag de sărbători. O familie care se întorcea din Italia a făcut accident aproape de casă

Un accident cumplit a avut loc în prag de sărbători, într-o localitate din Argeş. După ce au parcurs mii de kilometri cu maşina din Italia până în România, cu gândul să ajungă acasă, cinci oameni au făcut accident chiar înainte de destinaţie. Şoferul obosit a intrat într-o altă maşină care staţiona la un semnafor, iar în urma impactului, ambele autoturisme au ajuns în şanţ.

02 dec. 2016, 11:03
Accident în prag de sărbători. O familie care se întorcea din Italia a făcut accident aproape de casă

Cei cinci se întorceau din Italia spre casa părintească din localitatea Bascov. Printre ei era şi un copil de numai un an. Voiau să îşi petreacă sărbătorile acasă, însă la doar câţiva kilometri de oraşul natal, s-a produs nenorocirea.

Şoferul, obosit după o cursă de aproape două mii de kilometri, nu a fost atent și a lovit din spate un autoturism care oprise la semafor. Ambele maşini au ajuns în şanţul de pe marginea şoselei.

Soţia şoferului care se afla pe scaunul din dreapta, a suferit un atac de panică. Deşi acuzau dureri, cei cinci au refuzat transportul la spital. Au chemat câţiva prieteni care să-i ducă cât mai repede acasă.

Citeşte şi Accident grav în judeţul Timiş. Un şofer a murit după ce a pierdut controlul volanului