Actriţa Halle Berry nu s-a spălat timp de opt săptămâni

Indiferent cât de grijulii suntem cu igiena noastră corporală, cu siguranţă că fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat măcar odată să sară peste duşul zilnic. Însă imaginaţi-vă cum ar fi să staţi departe de apă timp de opt săptămâni. Exact asta a făcut celebra actriţă Halle Berry în timpul filmărilor la pelicula "Jungle Fever".

11 iul. 2014, 17:22
Actriţa Halle Berry nu s-a spălat timp de opt săptămâni

Când ne gândim la celebrităţile de la Hollywood ne imaginăm că sunt nişte persoane impecabile din multe puncte de vedere. Este greu de imaginat că un actor ar putea sta departe de duşul zilnic mai mult de o zi. Însă când un actor dedicat vrea să dea tot ce este mai bun pentru rolul pe care îl joacă, face şi excepţii de la regulă.

La fel a făcut şi Halle Berry în urmă cu 23 de ani, când a fost implicată în proiectul „Jungle Fever”. Pentru a fi cât mai credibilă în film, aceasta a renunţat să se mai spele timp de opt săptămâni, cât timp au durat filmările.

În filmul „Jungle Fever„, în care a jucat alături de Samuel Jackson, Halle Berry a interpretat rolul unei dependente de cocaină. „Nu am consumat cocaină. Acolo am tras linia, dar toate astea s-au întâmplat cu 23 de ani în urmă şi eram începătoare, aşa că nu puteam decât să încerc să fiu acel personaj, deci nu am făcut duş pe toată durata filmărilor, adică aproximativ opt săptămâni„, a spus Halle Berry, potrivit entertainmentwise.com.

CITEŞTE ŞI: Halle Berry şi Olivier Martinez s-au căsătorit. Ceremonia a avut loc într-un cadru special