Alte două femei îl acuză pe Bill Cosby de abuz sexual. Până acum sunt 40 de VICTIME

Două femei din America au declarat recent într-o conferinţă de presă că Bill Cosby le-ar fi abuzat sexual, una dintre ele fiind o actriţă care a apărut în emisiunea artistului, "The Cosby Show".

03 mai 2015, 19:12
Alte două femei îl acuză pe Bill Cosby de abuz sexual. Până acum sunt 40 de VICTIME

În cadrul conferinţei a participat şi o avocată specializată în procese apărarea femeilor abuzate sexuale, Gloria Allred, femeie care reprezintă şi alte victime ale actorului, potrivit WSBTV.

Citeşte şi Bill Cosby, dat în judecată şi acuzat că a violat o minoră în vârstă de 15 ani

Una dintre cele două femei care l-au acuzat, vineri, pe Bill Cosby că le-ar fi abuzat sexual este actriţa Lili Bernard, care a apărut într-unul dintre episoadele sezonului final al „The Cosby Show”, în 1992. Bill Cosby ar fi violat-o pe Bernard în New Jersey. Cealaltă victimă este Sammie Mays, care lucra ca scriitoare când l-a cunoscut pe Cosby, la mijlocul anilor ’80, şi când i-a cerut acestuia un interviu. Atunci, Sammie Mays a mers în camera de hotel a lui Bill Cosby pentru respectivul interviu, iar Cosby i-ar fi pregătit un pahar cu băutură. După ce a băut respectiva băutură, femeia ar fi adormit şi s-ar fi trezit confuză şi parţial dezbrăcată, după cum a relatat aceasta în timpul conferinţei de presă.

Citeşte şi Mărturii înfiorătoare: O vedetă a fost abuzată SEXUAL de un actor celebru. „E un monstru!”

Până în prezent peste 40 de femei l-au acuzat de abuz sexual pe Bill Cosby, în prezent în vârstă de 77 de ani. Cosby a neagat toate acuzaţiile de agresiune sexuală care i-au fost aduse, multe dintre ele datând de zeci de ani şi fiind fapte prescrise, atât din punct de vedere penal, cât şi civil.