Anca de la Strehaia, cucerită de Ţăranul cu Maserati. Ce i-a promis bărbatul fostei soţii a lui Leo

Petre Craete, cunoscut ca "Taranul cu Maserati", este îndrăgostiti de Anca de la Strehaia, Bărbatul i-a transmis fostei soşii a lui Leo ca daca ii da o sansa nu-i va parea rau pentru ca are bani "fara numar" si lingou de aur.

24 ian. 2017, 16:32

Anca de la Strehaia a parut extrem de incantata de „Taranul cu Maserati”, asa ca l-a invitat la ea acasa ca sa se cunoasca mai bine, scrie WOWbiz.ro.

„ŢĂRANUL CU MASERATI”, ultimatum pentru ANCA de la STREHAIA. „Sunt de 5 ori mai bărbat ca Leo. Să nu te sperii în noaptea nunţii… „

„Taranul cu Maserati cred ca e numai gura de el. Ca a zis ca vrea sa ma cunoasca, mi-a promis marea cu sarea si nu a venit la Strehaia. Eu unde sa-l gasesc? Nu stiu nici cum il cheama. Il apreciez pentru ca e primul barbat care a avut curajul sa-mi faca declaratii, toti se tem de Leo. De cand mi-a facut el declaratii si promisiuni, toata familia ma intreaba de el si daca a venit, si daca ne-am cunoscut. Pana si parintii mei m-au intrebat. Eu vreau sa stiu daca e serios sau nu. Numai vorbe in vant si eu intru in gura lumii aiurea. Acum si daca as vrea sa ma intalnesc cu el nu pot ca sunt racita rau, am fost la farmacie sa iau pastile. Ma lupt de cateva zile cu o raceala crunta”, a declarat Anca de la Strehaia.