Angajaţii unei MORGI au fost îngroziţi: Era de 11 ore în CONGELATOR, MOARTĂ într-un sac şi apoi s-a TREZIT

O femeie de 91 de ani din Polonia, declarată moartă, a înviat după ce a stat 11 ore într-un congelator de la morgă. Atât doctorii, cât şi familia, sunt uimiţi de acest incident bizar.

15 nov. 2014, 14:59
Angajaţii unei MORGI au fost îngroziţi: Era de 11 ore în CONGELATOR, MOARTĂ într-un sac şi apoi s-a TREZIT

Janina Kolkiewicz, o bătrână de 91 de ani din Polonia, a fost declarată moartă, înainte să fie trimisă la morgă pentru autopsie. Cu toate acestea, după ce a stat 11 ore într-un congelator, ea a uimit pe toată lumea după ce a început să se mişte, potrivit Mirror.

Citeşte şi PARTIDĂ de SEX în trei MACABRĂ. Reacţia unei FEMEI după ce soţul nu a lăsat-o să aducă un alt bărbat în CASĂ

Amuzant este faptul că singurul lucru pe care l-a spus când a început să vorbească a fost acela că îi este frig. Astfel, ea a ajuns iarăşi pe un pat de spital unde a primit o supă caldă şi plăcinte. Membrii familiei spun că începuseră să facă deja pregătirile de înmormântare.

Eram sigură că era moartă. Sunt uimită şi nu înţeleg ce s-a întâmplat. Inima ei se oprise şi nu mai respira„, a declarat doctorul care a declarat-o moartă.

Bătrâna le-a povestit rudelor că se simte bine şi normal după ce a înviat şi s-a întors acasă şi se pare că nu realizează că s-a întors din morţi.