Aşa va arăta HTC One M10! Vom avea o nou „clonă a iPhone 6s”?

Despre HTC One M10 nu am aflat foarte multe lucruri în ultima perioadă, dar se zvoneşte tot mai mult că vom avea parte în curând de o lansare oficială. 

07 feb. 2016, 09:45
Aşa va arăta HTC One M10! Vom avea o nou „clonă a iPhone 6s”?

Utilizatorii nu au primit cu braţele deschise lansare HTC One A9, dispozitiv ce a fost catalogat drept o „clonă a iPhone 6s”.

O fotografie apărută recent în spaţiul virtual ne arată o imagine cu partea din faţă a dispozitivului One M10 şi se pare că acesta va semăna destul de mult cu One A9.

One A9 a primit câteva reacţii neplăcute din partea mai multor utilizatori, aceştia remarcând faptul că smartphone-ul high-end este mai degrabă o clonă a iPhone-ului. Dacă imaginea pe care o avem astăzi ilustrează cu adevărat One M10, atunci vocile vor mai avea lucruri de spus cu privire la design pe termen lung.

Nu avem niciun logo HTC pe faţa dispozitivului şi se pare că nu vom mai avea parte nici de bara neagră care a bântuit seriile One M.

Butonul de home are formă ovală şi există zvonuri ce indică prezenţa unui senzor de amprentă. Butoanele de volum de pe dispozitiv sunt plasate în partea din dreapta-sus a dispozitivului, iar butonul de pornire este uşor zimţat, fiind extrem de simplu de identificat.

Ce specificaţii are flagship-ul HTC, dar mai ales cum arată, află de pe Noobz.ro.