„Bahar: Viata furata” revine cu un nou sezon, la Kanal D

Unul dintre cele mai indragite seriale turcesti, “Bahar: Viata furata” (titlul original: O Hayat Benim), debuteaza cu un nou sezon, la Kanal D. Productia se va difuza de luni pana vineri, de la ora 20:00.

13 iul. 2017, 09:36

„Bahar: Viata furata”. Fanii indragitului serial vor putea urmari continuarea fascinantei povesti de dragoste a celor doi protagonisti, Bahar (Ezgi Asaroglu) si At

Episodul de azi ne-o infatiseaza pe Bahar, protagonista serialului, ca fiind o femeie schimbata, inasprita de necazurile prin care a trecut dar, totodata, mai hotarata ca oricand  sa isi reface viata si sa recastige tot ceea ce a pierdut in ultimii ani. Proaspat eliberata din inchisoare, frumoasa Bahar abia asteapta sa isi revada sora, pe Efsun, devenita, intre timp, o prospera femeie de afaceri, cu o familie fericita.es (Keremcem), condimentata cu noi intrigi si rasturnari de situatie, menite sa tina telespectatorii cu sufletul la gura.

Ceea ce nu stie Bahar este faptul ca eliberarea ei inseamna sfarsitul vietii fericite si inceputul nelinistilor pentru Efsun.
Bahar, care a pierdut totul in ultimii ani, nu poate trece peste durerea pierderii fiicei ei, insa singura care ii mentine speranta vie pentru a merge inainte este Nuran, cea pe care o cunoaste ca fiind nepoata ei. 

Bahar simte ca este a nimanui, iar Ates, sotul ei, incepe un joc periculos pentru a ajunge la Kenan Erksan, cel care i-a rapit din juru-i persoanele dragi. Nu poate vorbi nimanui despre razboiul pe care-l duce, deoarece exista riscul sa o piarda pe Bahar pentru totdeauna. Asistam la un incredibil joc al destinului: doua mame, Bahar si Efsun, si o fetita nevinovata prinsa la mijloc.

Odata cu trecerea timpului, povestea se complica si adevarul pare sa iasa la iveala treptat … O singura intrebare isi cauta raspuns: oare va reusi Bahar sa isi recupereze tot ce a pierdut?

Ce trebuie să știi despre serialul „Bahar: O viață furată”

  • Ce se va întâmpla, însă, în episodul 100? După ce se află cum a ajuns Efsun să se căsătorească cu Arda, urmează o perioadă tensionată pentru Sultan și nepoata ei. Zeynep decide să se razbune pe Arda și pe Efsun într-o manieră josnică.
  • Serialul a ajuns la cel de-al treilea sezon însă, văzând audiențele mari de care se bucură,  producătorii au decis să filmeze și cel de-al patrulea sezon, neavând în gând să renunțe prea repede. În plus, scenariştii Can Sinan şi Ali Ercivan sunt plătiţi regeşte pentru a continua poveştile din serial. 
  • Coloana sonoră a serialului a fost asigurată de compozitorul Tarık Demir care a realizat şi melodiile de pe genericele de început şi de final. 
  • Noul sezon va avea premiera în septembrie, dar fanii serialului nu îi vor mai revedea pe unii dintre actorii din rolurile principale. Pierderea cea mai mare este că fanii nu o vor mai vedea pe interpreta lui Bahar din acest serial. Ezgi Asaroğlu este una dintre actriţele care au părăsit producția. Ea a scris pe Twitter următorul mesaj: „100 de episoade. Vă mulțumesc foarte mult pentru sprijinul dumneavoastră. Voi îmi dați putere. Să ne vedem cu bine în noi proiecte. Cu dragoste. #ohayatbenim”. 
  • Iar aceasta nu e singura veste proastă, căci au mai părăsit echipa şi alţi actori, printre care interpreta lui Huyla, actriţa Ahu Sungur. 
  • Avem şi o veste bună. Actorul Keremcem, cel care joacă în rolul lui Ates, şi-a renegociat contractul şi îl vom revedea în curând. 
  • Pe platourile de filmare s-a născut și o poveste de dragoste. Keremcem s-a îndrăgostit de Ezgi Asaroğlu. Povestea lor de dragoste a ieşit la suprafaţă după divorţul lui Keremcem de actriţa Seda Güven de anul trecut din toamnă.