Bătaie cu bâte şi scaune într-un bar din Timişoara. Camerele video au surprins măcelul

Scandal de-o violenţă nemaivăzută într-un bar din Timişoara. Mai mulţi indivizi beţi au snopit în bătaie angajaţii şi clienţii din local, supăraţi că nu au mai fost serviţi. Oamenii legii i-au identificat pe cei cinci bătăuşi. Vă avertizăm că urmează imagini cu puternic impact emoţional.

12 mai 2017, 06:02
Bătaie cu bâte şi scaune într-un bar din Timişoara. Camerele video au surprins măcelul

Un scandal monstruos a izbucnit într-un bar din Timişoara după ce angajaţii au refuzat să mai servească un grup de aproximativ 15 bărbaţi. Aceștia au spart o halbă şi au început să facă scandal. Apoi au plecat, dar s-au întors cu bâte la ei. Doar 5 dintre ei au mai intrat, însă, în bar.

În imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din local se vede cum agresorii împart lovituri cu parul în stânga şi în dreapta. Victime le-au căzut chiar şi patronul şi fiica acestuia. Bătaia a durat minute bune. Martorii au sunat imediat la 112, iar echipajele de intervenţie au ajuns în scurt timp la faţa locului.

Potrivit România TV, unul dintre cei bătuți a primit lovituri puternice în zona capului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Celelalte victime s-au ales cu o mulțime de vânătăi și cucuie. 4 dintre cei 5 agresori sunt cercetaţi acum sub control judiciar.