BURLĂCIŢA 2015. Cine este NOUL PREZENTATOR al show-lui FOTO

BURLĂCIŢA 2015. Radu Vâlcan este prezentatorul noului sezon al reality show-ului "Burlăcița", care va începe la Antena 1 la sfîrșitul acesti veri. Alături de Daniela Crudu, cea care va pune pe jar inimile pretendenților în încercarea de a-și găsi alesul, Radu a plecat deja în Toscana, în Italia, acolo unde au loc filmările pentru acest sezon.

16 iun. 2015, 08:42

BURLĂCIŢA 2015. „Prima mea colaborare cu Antena 1, pentru Temptation Island – Insula iubirii, a fost foarte bună”, declară Radu, care are șansa să prezinte acum un nou reality show, a cărui protagonistă este Daniela Crudu. Prezentatorul de la Antena 1 crede cu tărie că dragostea adevărată poate fi găsită prin intermediul unui astfel de show și este și el curios să vadă cum vor încerca burlacii să o cucerească pe burlăcița Daniela Crudu: „Un proiect, indiferent de format, implică foarte multe emoții.

Citeşte şi Daniela Crudu a dat lovitura: Pe ce salariu îşi caută soţ la Antena 1

Atunci când petreci mai mult timp alături de o persoană poți să îți dai seama că ea e marea dragoste. În funcție de disponibilitatea pe care o afișezi, de bagajul de sentimente pe care îl deții, se poate naște o poveste frumoasă”, continuă Radu. Cu toate că ritmul de filmare este foarte alert, pentru că este vorba de un reality show, Radu mărturisește că se bucură de puținul timp liber citind sau participând indirect la filmările în care nu este implicat. În timp ce noua „Burlăciță” a primit de la el un singur sfat, acela de a fi pur și simplu ea, cât mai naturală și firească, pretendenții ei nu au avut parte de același tratament: „Sunt bărbați în toată firea, nu au nevoie de sfaturile mele”, consideră prezentatorul, potrivit ziarulring.ro.