Când se deschide TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (Bucharest Christmas Market) cu patinoar în Piaţa Constituţiei

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). Evenimentul, devenit o tradiție a Capitalei, deschide oficial sezonul sărbătorilor de iarnă printr-o serie de atracții care celebrează Crăciunul autentic românesc, așteptându-i pe cei mari și pe cei mici cu delicii culinare din bucătăria autohtonă, spectacole artistice, obiecte realizate manual, decorațiuni de Crăciun, luminițe și personaje de poveste. 

16 nov. 2016, 10:59
Când se deschide TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (Bucharest Christmas Market) cu patinoar în Piaţa Constituţiei

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). Primăria Municipiului București anunţă că organizează Târgul de Crăciun București, în perioada 1 – 30 decembrie 2016, în centrul orașului – Piața Constituției.

Târgul de Crăciun București poate fi vizitat zilnic, în intervalul orar 10:00 – 22:00 și include: zonă gastronomică, târg de meșteșuguri, casa lui Moș Crăciun, patinoar, carusel, trenuleț, concerte și spectacole tradiționale românești.

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). „Credem că oamenii pot face lumea un loc mai bun și că reușesc, prin generozitate și inițiativă, să aducă bucurie în sufletul celor mai puțini norocoși. De aceea, organizăm în cadrul târgului campania umanitară ,,Dăruiește, fii mai bun! Și tu poți fi Moș Crăciun!”. Vizitatorii pot dona jucării și cărți, care vor ajunge la copiii nevoiași, în speranța că sărbătorile acestora vor deveni de poveste”, propun organizatorii Târgului de Crăciun din Piaţa Constituţiei. 

Intrarea este LIBERĂ!

TÂRGUL DE CRĂCIUN 2016 (BUCHAREST CHRISTMAS MARKET 2016). În anii trecuţi, Târgul de Crăciun Bucharest Christimas Market era organizat în Piaţa Universităţii, la statui.