Cântăreţul Maluma, jefuit la Moscova. I s-au furat bunuri în valoare de 780.000 de dolari

Cântăreţul columbian Maluma a fost victima unui furt la Moscova, lui fiindu-i furate bunuri de peste 780.000 de dolari din camera de hotel. Maluma a asistat la meciul Columbia - Japonia, din grupa H de la Cupa Mondială.

19 iun. 2018, 15:18
Cântăreţul Maluma, jefuit la Moscova. I s-au furat bunuri în valoare de 780.000 de dolari

Pe numele său real Juan Luis Londono, Maluma a reclamat la Poliţie dispariţia bijuteriilor cu care s-a deplasat în Rusia pentru a asista la meciurile echipei naţionale a Columbiei. Potrivit raportului înaintat de forţele de ordine, raport pe care au pus mâna jurnaliştii ruşi, lui Maluma i-au fost furate obiecte personale şi bijuterii în valoare de 50 de milioane de ruble, adică circa 700.000 de euro.

Potrivit jurnaliştilor ruşi, obiectele au fost furate din camera de hotel a cântăreţului, cel care era cazat la Four Seasons Hotel, unul dintre cele mai exclusiviste stabilimente din Moscova. Pe lista cu obiecte furate se găsesc „elemente” precum o geantă Louis Vuitton, nu mai puţin de 11 ceasuri Rolex şi Hublot în valoare de la 3.000 la 100.000 de euro, bijuterii Cartier din aur alb şi galben, brăţări, cercei şi inele.

De asemenea, se precizează faptul că hoţii au subtilizat şi mai bine de zece perechi de ochelari, printre care unii decoraţi cu diamante şi perle ce costă 8000 de euro.