Care este adjectivul tău în materie de amor în funcţie de zodie. Senzuală, sălbatică sau de neîmblânzit

De cele mai multe ori, nu știm ce părere are partenerul nostru despre modul în care ne descurcăm în dormitor. Ei bine, astrele vin și de această dată în ajutorul nostru și ne dezvăluie cum stăm la acest capitol.

24 oct. 2017, 09:22
Care este adjectivul tău în materie de amor în funcţie de zodie. Senzuală, sălbatică sau de neîmblânzit

BERBEC

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt adevărat feline în dormitor și le place să-și vâneze partenerul, scrie estisuperba.ro. Aceste femei sunt adevărate cuceritoare și în momentul în care se află în dormitor își ascultă instinctele.

Citeşte şi Horoscop: Zodii care îţi lasă o impresie proastă la prima vedere

Amorul cu ele este lipsit de inhibiții și de perdea. Sunt deschise spre nou și nu au complexe. Nici un bărbat nu va regreta o astfel de experiență alături de femeia berbec.

TAUR

Femeia taur are foarte multă imaginație în dormitor și partenerul ei nu are cum să se plictisească. Este creativă și întotdeauna își va surprinde jumătatea cu lucruri noi. Aceste femei sunt senzuale și fidele.

GEMENI

Femeile gemeni nu se deschid foarte ușor în fața partenerilor de viață și trebuie să fie sigure de sentimentele lor înainte de a se dărui lor. Pentru a fi sedusă trebuie să existe simțul umorului și inteligentă.

RAC

Nativele născute sub acest semn zodiacal sunt tandre și romantice și tind să cedeze și celei mai mici dorințe ale partenerului. De asemenea, aceste femei au o imaginație bogată și sunt adeptele erotismului.

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Ce pietre preţioase sunt potrivite pentru fiecare zodie în parte VIDEO

LEU

Orice bărbat care a avut o relație cu o femeie leu nu are ce să-i reproșeze în materie de amor și toți bărbații vor supune despre aceste femei că sunt cele mai senzuale partenere.

FECIOARĂ

Aceste femei tind să lase partenerul să facă toată treaba în dormitor și nu le place deloc să preia controlul. Ar fi ideal pentru ele dacă partenerul lor ar face totul și ele doar ar sta și s-ar bucura de plăcere.

BALANȚĂ

Aceste native sunt extrem de romantice și pun suflet în tot ceea ce fac, însă ar trebui să facă la fel și în dormitor. Totuși, balanțele sunt maestre în atingeri și nici un bărbat nu le poate rezista.

SCORPION

Nativele născute în zodia scorpionului nu pot fi îmblânzite în dormitor, dar este bine că-și asumă acest lucru. Aceste femei sunt cele mai pasionale și senzuale femei din zodiac și bărbații care vor avea ocazia să fie alături de ele, nu vor regreta și-și dor dori mai mult.

SĂGETĂTOR

Femeile săgetător sunt aventuriere și nu le place rutina în așternuturi. Sunt spontane și nu vor spune „nu” dacă partenerul vrea să facă amor în locuri publice.

CAPRICORN

Deși la prima vedere, femeile scorpion ar putea părea inhibate și reținute, nu este deloc așa. După ce ajung la o zonă de confort alături de partener, de dezlănțuie în dormitor și au o energie ieșită din comun.

VĂRSĂTOR

Nativele născute în vărsător sunt cele mai sălbatice femei din zodiac. Le place amorul plin de pasiune și adoră să fie luate ma tare de către partener.

PEȘTI

Femeile pești sunt femei delicate și sensibile și de aceea parte lor preferată din amor este preludiul. Alături de femeia pești vei avea parte de o noapte de neuitat.