Ce caută un bărbat la o femeie. Află ce îşi doreşte de la partenera perfectă

Dacă îţi doreşti alături un bărbat adevărat şi nu l-ai găsit încă, ţi-ar fi util să ştii ce ar căuta el la o femeie pe care să o conducă, în cele din urmă, la altar. Învaţă să pătrunzi adânc în mintea masculină şi să înţelegi care sunt acele lucruri care îi stimulează cu adevărat sentimentul atracţiei faţă de o potenţială parteneră.

10 iul. 2014, 08:39
Ce caută un bărbat la o femeie. Află ce îşi doreşte de la partenera perfectă

Daca un adolescent sau un student de 20 de ani se multumeste cu un chip frumos sau un trup apetisant, lucrurile pe care un barbat matur din toate punctele de vedere le cauta la o femeie sunt mult mai complexe.

Bifeaza calitatile de mai jos, daca visezi la un partener care sa iti ofere o relatie serioasa, pe termen lung!

1. Maturitatea emotionala

Multe femei cred ca barbatii prefera sa aiba o iubita naiva, care sa ii faca sa se simta mai inteligenti si mai puternici. In realitate, barbatii adevarati vor alaturi o femeie care se cunoaste foarte bine pe sine, are propriile scopuri in viata (in afara relatiei de cuplu), se bucura de succes si isi permite luxul de a fi independenta.

Citeşte şi Horoscop. Ce şanse ai să te îndrăgosteşti vara aceasta, în funcţie de zodia ta

Maturitatea emotionala a unei femei se observa in lipsa de dependenta a acesteia, in cariera solida pe care o construieste si in propriile preocupari. Nu renunta niciodata la interesele si responsabilitatile tale, iar cand te afli alaturi de barbatul pe care il iubesti, ofera-i toata atentia si farmecul tau.

Citeşte şi Cum procedezi la prima întâlnire ca să meargă totul perfect

2. Expresivitatea sexuala

In primele faze ale flirtului, barbatii cauta la o femeie acel „ceva” care sa ii atraga din punct de vedere sexual. Acest lucru nu inseamna ca masoara cu privirea bustul, talia si soldurile, pentru a verifica daca are sau nu masuri de fotomodel.

Continuarea pe Ele.ro.