Ce i-a interzis Amalia, fosta soţie, lui Ilie Năstase să facă atunci când s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. ESTE TRAUMATIZANT

Brigitte Sfăt a oferit amănunte necunoscute din căsnicia pe care a avut-o cu Ilie Năstase. La o emisiune de televiziune, bruneta a afirmat că lui Ilie Năstase i s-a interzis să aibă copii cu ea atunci când s-au căsătorit.

10 oct. 2018, 06:13
Ce i-a interzis Amalia, fosta soţie, lui Ilie Năstase să facă atunci când s-a căsătorit cu Brigitte Sfăt. ESTE TRAUMATIZANT

Brigitte Sfăt susţine că Ilie Năstase nu a vrut copii cu ea după ce a semnat un act impus de fosta soţie, Amalia Năstase.

Brigitte Sfăt, detalii intime din mariajul cu Ilie Năstase. „Am întreţinut relaţii intime până când…”

„Amalia îl ameninţa pe Ilie că nu poate să facă copil cu mine. Când s-a căsătorit cu mine, Ilie i-a semnat Amaliei o hârtie că dacă face copil cu mine casa să îi rămână ei. Au fost dispute foarte aprinse. I se interzicea să aibă un copil cu mine. Asta a fost marea mea traumă. Mi-am dorit foarte mult un copil. M-am săturat să cresc copii singură şi mi-am dorit să văd cum arată o familie”, a declarat Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt a mărturisit că a făcut tot ce i-a cerut Ilie Năstase doar pentru a-l determina pe acesta să-i acorde divorțul: „Eu încercam să îi fac toate poftele ca să îmi dea divorțul. El mi-a cerut ca până la pronunţarea divorţului să ne vedem şi să întreţinem relaţii intime. Asta a fost condiţia lui”.