Cele mai ghinioniste zodii în 2019! Vor avea parte numai de necazuri

Anul 2019 vine cu mari complicatii pentru mai multe zodii din horoscop. Acestea vor fi greu incercate de soarta si totul pare sa le mearga pe dos in noul an.

23 ian. 2019, 11:07
Cele mai ghinioniste zodii în 2019! Vor avea parte numai de necazuri

Iata care sunt zodiile cu ghinion in anul 2019. Care sunt cele trei zodii care ar trebui sa fie mai atente la tot ce se intampla in jurul lor.

Taur

Starea de rau a Taurilor este amplificata de faptul ca nu au parte de sprijinul prietenilor, aceasta insingurare nu le face deloc bine.

Acestia sunt greu pus la incercare, in situatii dificile peste care este greu sa treci singur.

Mai mult decat atat, Taurii primesc o veste proasta legata de ei sau cineva din familie.

Varsator

Varsatorii vor avea probleme cu banii si se vad nevoiti sa vanda un bun, poate un teren sau un imobil. Acestia nu vor avea pe nimeni in preajma sa le vina in ajutor. Nativii din Varsator sunt sfatuiti sa-si calculeze pasii pe care urmeaza sa-i faca, existand posibilitatea de a inrautati lucrurile.

Ar trebui sa profite de inceputul anului si sa reflecte la lucrurile ce te impiedica sa mergi mai departe.

Fecioara

Pentru Fecioare se anunta un an greu in iubire, acestea iubesc enorm si faptul ca relatia nu merge asa cum si-ar dori le sfasie inima.

De aici li se trag toate problemele Fecioarelor. Acestea vor aparea pe parcurs in viata lor, iar dezechilibrul in plan personal iti afecteaza cariera, sanatatea si increderea in propriile forte.

Fecioarele sufera si o pierdere financiara importanta, poate fi vorba despre niste bani la care ai visat si nu mai vin, lucru care iti va da multe planuri peste cap.