Celia, GOALĂ PUŞCĂ în noul clip. Cât de sexy este artista VIDEO

Celia şi a facut revenirea pe piața muzicală din România în urmă cu 3 luni când a lansat clipul "La două capete" în colaborare cu Karym, după o pauză de 4 ani. Acum, este pusă pe treabă mai mult ca oricând. Artista a filmat zilele trecute un nou videoclip, iar noi vă prezentăm primele imagini de la filmări. Imaginile cu artista sunt de-a dreptul incitante!

07 dec. 2017, 12:11
Celia, GOALĂ PUŞCĂ în noul clip. Cât de sexy este artista VIDEO

Celia se pregătește de lansarea unui nou videoclip pentru cel mai nou single al său produs de Boier Bibescu. Pentru noul videoclip artista a abordat o nouă schimbare, atât din punct de vedere muzical, cât şi al stilului vestimentar. De imaginea artistei se ocupă cei de la Muhire, cu care Celia a semnat recent şi un contract de imagine.

Citeşte şi O cântăreaţă celebră a postat pe Twitter poze cu ea în fundul gol. Motivul, HALUCINANT FOTO

Pe noua piesă, Celia cântă şi o parte de rap, lucru pe care nu l-a mai făcut până acum, iar fanii artistei, şi nu numai, cu siguranță vor fi încântați. Videoclipul regizat de Florin G. Botea a fost filmat într-un hotel de lux din Mamaia, dar şi la malul mării. Mai mult, cântăreața va apărea în câteva cadre în baie, într-o cadă plină de spumă cu vedere spre mare, aproape goală puşcă. Imaginile cu siguranță vor face furori şi vor suci mințile tuturor bărbaților.

„Sunt foarte fericita, tocmai am filmat un nou videoclip, e o noua abordare, cu atitudine si curaj, un nou stil vestimentar, un styling diferit marca Muhire, e ceva special, sunt extrem de multumita de echipa mea. In piesa veti avea surpriza de a ma auzi cantand o parte de RAP. Ceva nou pentru mine, a fost o provocare! Am filmat la Phoenicia Royal, cel mai luxos hotel din Mamaia, dupa parerea mea. Un hotel deschis doar anul acesta, foarte special, unde m-am bucurat de ospitalitate si stil. Am filmat cateva cadre la malul Marii, fara sa tinem cont ca suntem in Luna Decembrie, totusi raman la ideea ca e mult mai bine vara la malul marii, hahahah. Am avut parte si de emotii destul de mari dupa ce Irina, coregraful care pregatise niste momente de dans speciale, s-a accidental la picior. Sunt fericita ca nu a fost foarte grav, si ca am avut pe cineva care i-a pus degetul la loc. Emotii dar si multe zambete, implicarea si oamenii talentati au facut ca orele de filmare sa nu fie obositoare iar produsul final sa fie unul pe placul tuturor, abia astept sa va prezint nou clip”, a declarat Celia.

Citeşte şi Imagini incendiare cu Celia în baie! Artista apare în ipostaze de infarct, pozele au ajuns pe net

Videoclipul noului single va fi lansat la începutul săptămânii viitoare, însă până atunci artista va dezvălui pe pagina ei oficială de Facebook diferite poze şi filmulețe de la filmările clipului.