Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu, se află tot la morgă la două luni de la moartea violentă

Au trecut mai bine de două luni de când tânărul model Constantin Toma, cunoscut pentru prezentările pe care le făcea pentru designerul Cătălin Botezatu, a fost găsit mort în locuinţa sa de lângă Ploieşti. Trupul tânărului de 24 de ani este în continuare la morgă, iar mama sa nu-și poate înmormânta copilul alături de tatăl lui, aşa cum îşi doreşte.

09 ian. 2019, 04:50
Constantin Toma, modelul lui Cătălin Botezatu, se află tot la morgă la două luni de la moartea violentă

Rachael Toma nu are încă un certificat de deces pe numele fiului său, ci doar un act de la legişti care spune că tânărul a murit spânzurat.

Până acum, ancheta nu s-a terminat. Mama lui Constantin a declarat pentru Libertatea că atunci când a sosit în România, la începutul lunii noiembrie, şi-a găsit fiul îmbrăcat, în sicriu, pregătit de înhumare. Ea s-a opus atunci, spunând că nu poate accepta aşa ceva până când nu are răspunsuri clare privind cauza morții subite și atât de timpurii a fiului său Costică, așa cum îl alinta.

Din acest motiv, trupul fostului manechin este încă la morgă, iar familia trebuie să plătească 38 de lei pentru fiecare zi cât rămâne acolo.