Cristi Borcea n-o lasă singură nicio clipă pe Valentina Pelinel VIDEO

Gratiile nu stau în calea fericirii lor şi nici măcar procesul de divorţ nu pare să fie o piedică prea mare. Cristi Borcea e atât de grijuliu cu Valentina Pelinel încât n-o lasă nicio clipă singură. La fiecare sesiune de cumpărături, noua iubită a milionarului este însoţită de şoferul lui Cristi Borcea, cu tot cu bolidul din dotare.

24 oct. 2016, 07:36
Cristi Borcea n-o lasă singură nicio clipă pe Valentina Pelinel VIDEO

Cristi Borcea nu a reuşit încă să se despartă de Alina Vidican, dar asta nu l-a împiedicat să-şi trăiască povestea de dragoste şi cu Valentina Pelinel.

Cristi Borcea, prima înfrângere după DIVORŢ. Ce a decis INSTANŢA

Şi deşi nu-i poate fi încă alături, Borcea a găsit o soluţie să supravegheze fiecare mişcare a Valentinei. I-a oferit şoferul, pe care proaspăta mămică îl foloseşte la fiecare drum făcut la supermarket. Acolo, fostul fotomodel şi-a umplut coşul cu tot felul de produse. Cel care a fost pus de Borcea să-i supravegheze femeia a aşteptat-o la casă apoi au împărţit pungile cu cumpărături până la maşină. Asta deşi supermarket-ul se află la doar câţiva paşi de locuinţa de lux din Cartierul Francez.

Apartamentele de lux din complexul rezidenţial sunt mobilate şi utilate după standardele hotelurilor de cinci stele.

Chiriile într-un astfel de loc pornesc de la 1.200 de euro pe lună şi ajung chiar şi la 4.000 de euro, în funcţie de suprafaţa apartamentului. Numai factura la întreţinerea lunară atinge preţul unei rate la un apartament obişnuit, respectiv 250 euro.

Valentina Pelinel pare să nu ducă grija acestor costuri întrucât Cristi Borcea ar fi cel care suportă toate cheltuielile.