CUMNATA lui PEPE şi-a ATACAT FOSTUL IUBIT cu LOPATA. Întreg incidentul a fost filmat VIDEO

Loredana Pastramă nu a suportat să afle că fostul ei iubit vorbeşte cu alte femei şi l-a atacat. Orbită de gelozie, Loredana Pastramă a vrut să-şi facă dreptate cu o lopată.

21 ian. 2015, 07:32
CUMNATA lui PEPE şi-a ATACAT FOSTUL IUBIT cu LOPATA. Întreg incidentul a fost filmat VIDEO

Loredana Pastramă şi-a pierdut minţile. Cumnata lui Pepe și-a atacat fostul iubit cu o lopată. Invitată într-o emisiune alături de el, la ieşirea din platou, Loredana nu s-a mai putut controla și s-a repezit să-l lovească. Totul după ce a găsit în telefonul său mesaje cu alte femei, potrivit Wowbiz.

Citeşte şi Lovitură TERIBILĂ pentru Pepe. Cumnata sa, Loredana Pastramă, ar fi încercat să se sinucidă

Loredana Pastramă nu a suportat ideea că fostul ei iubit flirtează cu alte femei. Și/a pierdut cumpătul și, plină de furie şi orbită de gelozie, a luat o lopată şi s-a repezit asupra lui. Acum, bruneta este mai hotărâtă ca niciodată să rupă orice legătură cu fostul ei iubit.

 

Eu nu am dreptul la absolut nimic. El are voie la intimitatea mea, el are voie la banii mei, el are voie la tot, absolut, el are voie să mă controleze, iar eu nu am voie la nimic„, a declarat vedeta.

Nu este pentru prima dată când Loredana Pastramă face circ la televizor. Acum două luni, ea l-a mai bătut în direct pe fostul ei prieten, dar şi pe iubita acestuia.