Dacia şi Renault testează viitoarele Duster, Sandero facelift şi Clio facelift pe drumurile din România GALERIE FOTO

Constructorul de la Mioveni a testat zilele trecute mai multe automobile, care au fost zărite și fotografiate de un cititor în trafic. Dacia Duster și Renault Sandero au fost turate pe drumurile județene și nu numai.

27 mai 2016, 10:43

Camuflate pentru a nu fi identificate, mașinile Renault și Dacia par să aibă câteva dintre caracteristicile unor concepte prezentate de constructorul din Argeș, deși designul pare a fi diferit, cel puțin pe alocuri, scrie gorj-domino.ro.

Citeşte şi Cel mai bine păzit SECRET a fost aflat. Cât costă o Dacia la poarta fabricii? ADEVĂRUL a ieşit la lumină

Camuflatele care păreau a fi Dacia Duster, Sandero și Renault Sandero au fost testate pe drumurile din județul Dâmbovița, nu departe de granița cu județul Prahova.

Publicațiile de specialitate au scris în toamna anului trecut că Dacia a lansat o versiune nouă a lui Duster la Salonul Auto de la Frankfurt (2015), însă constructorul de la Mioveni lucra la un nou model. 
Distribuie

Viitoarea generație Dacia Duster va crește în dimensiuni (4,5 metri lungime) și va adopta o platformă nouă, deja existentă în grupul Renault-Nissan, scrie auto-bild.ro. Aceasta va reduce masa totală a mașinii și promite o rezistență îmbunătățită. În dreptul motorizărilor, aceleași zvonuri spun că vom vedea propulsoare noi, turbo, care promit performanțe mult mai bune. O cutie automată este și ea luată în calcul.

Citeşte şi Dacia. Trebuie să investim în notorietatea mărcii. Vânzările nu mai cresc

De asemenea, interiorul va putea găzdui șapte persoane, însă versiunea cu cinci locuri nu va lipsi din gamă. Tot la interior, clienții vor avea parte de un sistem multimedia nou, iar șoferul va beneficia de o suită de sisteme de asistență.