Dani Mocanu, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat. Despre infracţiuni eu doar am cântat”

Manelistul Dani Mocanu, cercetat de procurorii DIICOT pentru constituire a unui grup infracţional organizat, proxenetism şi spălare a banilor, a compus o melodie despre cazul său.

16 oct. 2017, 08:21
Dani Mocanu, dedicaţie pentru DIICOT: „Domnule procuror, sunt nevinovat. Despre infracţiuni eu doar am cântat”

Dani Mocanu este acuzat că ar face parte dintr-o reţea transfrontalieră de proxenetism. El este cercetat sub control judiciar, după ce magistraţii din Dâmboviţa au respins solicitarea anchetatorilor de arestare preventivă.

Mocanu a compus cântecul ”Acuzat”, în care susţine că este nevinovat.

„Domnule procuror, sunt nevinovat/, Despre infractiuni eu doar am cântat./Unu’ care libertatea o iubeşte/, Nici prin cap nu-i trece sa se faca peşte”, sunt versurile melodiei sale, care a adunat peste 270.000 de vizualizări în 24 de ore.

Citeşte şi: Dani Mocanu, plasat sub control judiciar. Manelistul a lansat o melodie în care ameninţă o denunţătoare VIDEO

Dani Mocanu prezintă în versuri şi cum a fost în ziua percheziţiilor.

„La ora 6 agentu’ cu percheziţia,/ La 10 deja ştia toata România./ Pentru familia mea a fost un moment greu,/ Un mandat de arestare pe numele meu./ Mi-aţi făcut mama să plângă pe la tribunal./ Aşteptând să se dea soluţia la dosar,/ O încurajăm şi-i spuneam că totul va fi bine./ Stai mamă liniștită/ Vin acasă mâine”.

„Sunt supărat, revoltat şi-mi vine să mor. Că m-a vazut toată ţara la televizor. Cu cătuşele de mâini la poliţie. Acuzat pe nedrept de prostituţie”, se plânge manelistul.

„Martor mi-e Dumnezeu, ma declar nevinovat,/ N-am facut trafic de persoane, nici bani nu am spălat. Banii care-i am sunt doar din cântat/ Ma numesc Dani Mocanu, artist consacrat”, spune Dani Mocanu.