Descoperire macabră în zona Cascadei Putna. Un bărbat dispărut de o lună, găsit cu faţa şi gâtul mâncate

Un turist dat dispărut în urmă cu o lună a fost găsit mort într-o râpă din apropierea Cascadei Putna. Avea trupul mâncat de păsări. Bărbatul plecase de la o petrecere după ce s-a certat cu soţia, iar de atunci, a fost de negăsit.

28 sept. 2016, 09:55
Descoperire macabră în zona Cascadei Putna. Un bărbat dispărut de o lună, găsit cu faţa şi gâtul mâncate

Un turist a fost gasit mort intr-o rapa din apropierea Cascadei Putna, judetul Vrancea. Descoperirea macabra a fost facuta de un padurar aflat in zona care a alertat imediat autoritatile. Criminalistiisositi la fata locului au stabilit ca este vorba despre un barbat, in varsta de 50 de ani. Adrian disparuse de o luna si de atunci familia il cauta neincetat.

Barbatul a venit la inceputul lunii in localitatea Tulnici impreuna cu sotia si mai multi prieteni. In timpul unei petreceri, Adrian s-a suparat si a plecat in statiunea Lepsa. Cateva ore mai tarziu, sotia l-a sunat, iar omul i-a spus ca s-a ratacit intr-o padure. Ore-n sir, femeia a incercat sa-si gaseasca sotul, dar, la un moment dat, n-a mai reusit sa ia legatura cu el. Bateria telefonului mobil se descarcase. Panicati, oamenii au mers la postul de Politie din Tulnici ca sa anunte disparitia barbatului, conform monitorulvn.ro.