Descoperirea care sfidează teoria lui Darwin. Aşa ceva nu trebuia să existe pe Terra FOTO

Povestea acestei descoperiri începe în anul 1944. Atunci, Walderman Julsrud a găsit într-un oraş, situat la 300 de km de Mexico, mai multe figurine din lut, care au generat o sumedenie de polemici.

02 feb. 2015, 20:07

Figurinele au fost numite după oraşul în care au fost găsite-Acambaro, scrie antena3.ro. Ce este bizar la această descoperire este faptul că unele dintre ele reprezintă mai multe specii de dinozauri – unele cunoscute oamenilor de astăzi, altele necunoscute sau nedescoperite încă.

Citeşte şi SEISM puternic în Mexic. Cutremurul de pământ a avut o magnidunine de 6,3

Această descoperire a ridicat multe semne de întrebare, mai ales pentru că existenţa figurinelor contrazice teoria lui Darwin potrivit căreia pe vremea dinozaurilor nu existau încă oamenii pe Terra. Atunci cine ar fi sculptat cu atâta minuţiozitate aceste figurine?

Cercetate într-un laborator din New Jersey, s-a descoperit că figurinele sunt făcute din argilă, în urmă cu 3.000-5.000 de ani, fiind atribuite culturii Tarascana, cea mai veche cultură amerindiană.

Citeşte şi Celebrii soldaţi de teracotă din China vin la Bucureşti, într-o expoziţie inedită: „Comorile Chinei”

Au fost scoase din pământul din Acambaro peste 35.000 de figurine, care astăzi pot fi văzute într-un muzeu din Mexic.

Aceste figurine au fost „clasate” în rândul obiectelor care NU TREBUIAU SĂ EXISTE pe Terra, pentru că nimeni nu poate da o explicaţie exactă cu privire la modul în care au fost făcute.