Detalii uluitoare despre profesoara acuzată că avea o aventură cu un elev. Preoteasa este însărcinată

Profesoara acuzată de relaţii sexuale cu un minor îşi va petreacă următoarele 30 de zile în arest preventiv. Femeia a recunoscut relaţia de amor cu propriul elev. Dacă va fi găsită vinovată, preoteasa riscă o pedeapsă cu închisoarea de la 3 la 10 ani, dacă nu se iau în calcul circumstanţele atenuante.

16 feb. 2017, 07:35
Detalii uluitoare despre profesoara acuzată că avea o aventură cu un elev. Preoteasa este însărcinată

Caz şocant în judeţul Neamţ. O profesoară de la Liceul Teologic din Piatra Neamţ a fost arestată după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un elev minor, iar acesta s-a sinucis. Ulterior, aceasta a fost arestată preventiv.

Potrivit zch.ro, Crinela Marc este profesoara în cauză și este cât se poate de însărcinată, în lună avansată. Se pare că asta ar fi fost una din poverile de pe umerii seminaristului.

Anchetatorii au suspectat încă de la început că motivele care l-au determinat pe Marius Săndulache să se arunce în Bistrița nu puteau fi decât de natură sentimentală, fiindcă pe toate celelalte planuri ale vieții îi mergea cât de poate de bine. În plus, relația dintre el și profesoara sa de română era de notorietate în școală, sigur în rândul elevilor și, probabil, și în rândul profesorilor. Asta, sarcina apărută și faptul că profesoara este căsătorită (cu un preot) și mai are trei copii acasă au fost o piatră de încercare pentru tânărul seminarist și pare-se că a cedat. De altfel, în ziua în care avea să se arunce în râu, Marius a purtat mai multe discuții telefonice cu Crinela Marc, ultimul apel înainte de a se sinucide fiind tot cu ea.

Crinela Marc a recunoscut relația cu elevul ei, de aici și acuzația care i s-a adus, de act sexual cu un minor, fiindcă amorul dintre ei a început când băiatul încă nu avea 18 ani.

Rămâne de văzut dacă la contestaţia hotărârii privind arestul preventiv instanţa va considera că femeia poate rămâne în libertate deoarece este însărcinată.