Dezvăluirea unei blonde din showbiz: „Am făcut sex la 9.000 de metri, în avion!”

Au apărut primele detalii picante din jurnalul intim al celebrei Khloe Kardashian. 

27 ian. 2016, 08:55
Dezvăluirea unei blonde din showbiz: „Am făcut sex la 9.000 de metri, în avion!”

Khloe, vedeta show-ului „Keeping Up With The Kardashians”, a dezvăluit că a făcut sex la înălţime. Khloe a povestit o experienţă memorabilă pe care a trăit-o într-un avion privat, la bordul căruia a făcut sex: „Să faci sex într-un avion privat, mai ales când la bord mai sunt și alți pasageri, îți dă fiori. Am intrat prima la toaletă și apoi m-a urmat și el, deci nu a fost chiar un secret. Evident că toată lumea și-a dat seama ce se petrece și când am ieșit ne-au întrebat dacă ne-am distrat”, a mărturisit ea, conform Daily Mail.

Khloe Kardashian, înregistrări video şi un jurnal secret despre viaţa sa intimă

De asemenea, diva carea impresionat întotdeauna cu formele ei apetisante a mărturisit că o altă experienţă fantastică pe care a trăit-o a fost într-o maşină, unde a întreţinut relaţii intime în timp ce se afla în mişcare.

Khloe Kardashian este sora cea mică a lui Kim Kardashian şi apare în show-ul „Keeping Up With The Kardashians”.

Sora cea mică a celebrei Kim Kardashian, Khloe Kardashian, are un jurnal intim, în care sunt trecuţi toţi partenerii săi, inclusiv bărbaţii cu care doar s-a sărutat şi în care aceştia sunt analizaţi în detaliu.

„Khloe l-a făcut înainte de a se căsători cu Lamar şi a reînceput să scrie în el imediat ce s-au despărţit. Şi el este acolo, bineînţeles. Are o secţiune specială pentru bărbaţii cu care doar s-a sărutat şi una pentru cei cu care s-a culcat”, a declarat o sursă din anturajul vedetei.

Dacă Khloe Kardashian va decide să facă public acest jurnal rămâne de văzut.

Citeşte şi  Khloe Kardashian, dezvăluiri intime. „La 16 ani, aveam relaţii cu tipi de 20 de ani”