Dispariţia Elodiei naşte noi controverse. Ce se întâmplă cu copilul avocatei şi al lui Cristian Cioacă

Sunt 11 ani de când avocata Elodia Ghinescu a fost dată dispărută, devenit astfel cea mai căutată persoană din România. Deși a fost, ulterior declarată moartă, Cristian Cioacă fiind condamnat la 22 de închisoare, cazul Elodiei pare să fie încă departe de final.

08 mai 2018, 11:46
Dispariţia Elodiei naşte noi controverse. Ce se întâmplă cu copilul avocatei şi al lui Cristian Cioacă

Un nou dosar rămâne deschis în instanță de familia Elodiei Ghinescu, care face demersuri pentru a ajunge la copilul rămas în grija familiei Cioacă, scrie a1.ro.

Citeşte şi Şocul ANULUI. S-a aflat ADEVĂRUL despre Elodia. „Nu o s-o mai vezi…”. Ce s-a întâmplat ÎN REALITATE cu soţia lui Cioacă

Potrivit informațiilor oferite de avocata familiei Ghinescu, la Antena 3, copilul ar fi fost influențat negativ în ceea ce o privește pe mama sa, Elodia Ghinescu.

„Familia lui Cristian Cioacă îl influențează pe copil într-un mod negativ cu privire la familia mamei lui. Faptul că i s-a spus de către Cristian Cioacă, de către familia lui, că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare, copilul s-a schimbat. Doamna Ghinescu, pe lângă faptul că a pierdut-o pe Elodia, mai are și o mare suferință. Nu își poate vedea nepotul. Mama Elodiei apelează la orice soluție pentru a-l vedea pe micuț”, a declarat avocata familiei Ghinescu.