Doi elevi DROGAŢI din Suceava, luaţi cu ambulanţa din parc VIDEO

Doi elevi din Suceava au fost găsiţi inconştienţi într-un parc din oraş, după ce au consumat etnobotanice. Totul s-a întâmplat chiar după simularea examenului de Bacalaureat, informează România TV. Un locatar din zonă i-a văzut şi a sunat la numărul de urgenţă 112.

03 mart. 2015, 07:22
Doi elevi DROGAŢI din Suceava, luaţi cu ambulanţa din parc VIDEO

Cei doi elevi de 17 şi 18 ani au fost luaţi cu ambulanţa dintr-un parc din oraş. Un locuitor din zonă a sunat la 112 când a văzut că tinerii încep să se simtă rău. În stare de inconştienţă, cei doi au fost duşi la spital.

Citeşte şi Tânăr de 17 ani a intrat în comă după ce s-a drogat cu OTRAVĂ de şobolani

Medicii spun că ar fi consumat etnobotanice.

„Au ajuns doi pacienţi în vârstă de 17 ani şi 18 ani, în urma consumului de substanţe necunoscute, etnobotanice posibil. Au fost găsiţi inconştienţi într-un parc din oraşul Suceava”, a declarat medicul care s-a ocupat de caz.

Citeşte şi Drogurile fac ravagii printre tineri. Adolescenţii au umplut spitalele

Şi trei tineri din Alba Iulia au trecut prin aceleaşi momente cumplite după ce au consumat tot etnobotanice. Se aflau la majoratul unui prieten când li s-a făcut rău. Ceilalţi elevi au chemat ambulanţa şi toţi trei au ajuns la spital.

În aceeaşi noapte, tot în Alba Iulia, medicii au mai luat de pe stradă încă un tânăr de 27 de ani care nu se mai putea ridica de jos din cauza consumului de droguri.

Citeşte şi Elev drogat, găsit inconştient în toaleta şcolii. Profesorii au sunat disperaţi după ajutor