Viaţa bate filmul: Drama celei mai frumoase actriţe din România

Se spune că viaţa bate filmul, dar povestea celei mai frumoase actriţe din România este cu adevărat uluitoare. Marea iubire a Cezarei Dafinescu a fost Gelu Fronea, bărbatul pentru care a divorțat de George Motoi, fără să stea pe gânduri. Actrița s-a căsătorit cu Gelu, dar povestea lor de dragoste s-a încheiat tragic: bărbatul a murit într-un accident.

06 aug. 2014, 10:23

Cezara Dafinescu (care a împlinit pe 4 august, vârsta de 66 de ani), și-a descoperit sufletul pereche, după 23 de ani de mariaj cu actorul George Motoi, scrie click.ro. Frumoasa actriță a divorțat de acesta pentru Gelu Fronea, un om de afaceri.

Citeşte şi SCANDAL între Cezara Dafinescu şi Rodica Popescu Bitănescu. Află ce au de împărţit cele două actriţe

„Când vine norul ala superb de primăvară, plutești și nu știi cum te afunzi. Amândoi eram căsătoriți, dar… trebuia să fim unul cu altul”, a povestit actrița, cu ceva timp în urmă. „Eu consider că am făcut un gest de curaj  să spun: „George, îl iubesc pe x, vreau să divorțăm!”. Mă întreb oare, i-ar fi convenit să-l mint? Nu cred că puteam eu”, a mărturisit actrița.  Cezara Dafinescu spune că a simțit de la bun început că Gelu este sufletul ei pereche.

Citeşte şi Cele sexy românce dinainte de 1989, de care s-a îndrăgostit toată România GALERIE FOTO&VIDEO

L-a iubit atât de mult, dar povestea lor s-a încheiat cu o tragedie: Gelu s-a stins din viață într-un accident de motocicletă. „Poate că s-a întâmplat așa, pentru că l-am iubit prea mult!”, spune actrița.