Eleva din Iaşi ucisă de iubit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă VIDEO

Într-o mare de lacrimi, sute de oameni au condus-o marţi pe ultimul drum pe Diana, adolescenta din Iaşi ucisă de iubitul ei în parc.

03 mart. 2015, 14:22
Eleva din Iaşi ucisă de iubit, condusă pe ultimul drum în rochie de mireasă VIDEO

Părinţii sunt distruşi. Mama fetei a leşinat lângă cortegiul funerar. Colegii Dianei au plâns fără încetare. Înmormântarea a început la ora 13:00 în localitatea Horpaz, unde locuiesc bunicii fetei.

Tânăra de 16 ani a fost găsită moartă în Parcul Copou din municipiul Iaşi, sâmbătă după-amiază. Iubitul acesteia, Eduard Perju, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a recunoscut că a sugrumat-o din gelozie.

Eduard Perju a chemat-o pe adolescentă la o plimbare în Parcul Copou, spunându-i că are o surpriză pentru ea. Cei doi s-au aşezat pe o bancă din parc, s-au sărutat, după care băiatul i-a spus iubitei sale că are o surpriză pentru ea şi că i-a cumpărat un colier. Minora s-a întors cu spatele la tânăr, moment în care acesta i-a pus la gât un colier din plastic, folosit pentru strângerea capacelor de la roţi, pe care îl luase de la tatăl său.

VEZI ŞI Mesaj SFÂŞIETOR postat pe Facebook de tatăl elevei ucise de iubit

Fata a fost găsită sâmbătă după-amiaza, în jurul orei 16, de către o femeie care se plimba prin parcul Copou. Speriata, femeia a sunat la 112. La fata locului s-a deplasat un echipaj medical care eu executat manevre de resuscitare aproximativ o ora. Din păcate nu au mai putut face nimic. În urma necropsiei s-a stabilit că fata a fost strangulata cu un lantisor pe care fata il purta la gat.