EMOŢIONANT! Ce a găsit soţia lui Vadim Tudor în casă după înmormântare VIDEO

Corneliu Vadim Tudor a încetat din viaţă la vârsta de 65 de ani. Tribunul a murit, luni seară, la Centrul Clinic de Urgență de Boli Cardiovasculare al Armatei, după ce în cursul zilei a fost adus în unitatea medicală din cauza unor probleme cardiace. Soţia sa Doina a găsit pe biroul politicianului mai multe fotografii cu acesta realizate cu câteva zile înainte să se stingă din viaţă.

17 sept. 2015, 18:45
EMOŢIONANT! Ce a găsit soţia lui Vadim Tudor în casă după înmormântare VIDEO

Avea nişte fotografii pe birou, fotografii artistice pe care el le făcea pentru calendare, pentru afişe. Acele fotografii au fost scoase cu 2-3 zile înainte şi înşirate pe birou. N-am apucat să-l întreb ce are de gând să facă cu ele. Una din acele fotografii a fost pusă la cruce. Casa este foarte pustie, iar noi îl aşteptăm să vină„, a declarat Doina Tudor la un post de televiziune.

Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat joi cu onoruri militare, iar slujba a fost oficiată de un sobor de 16 preoti, printre care și naşul său de cununie. A fost o ceremonie specială, cu recitări de poezii şi discursuri.

Sute de oameni s-au adunat la biserica unde a fost depus tribunul. Lăcaşul de cult a fost încărcat cu coroane de flori. Cortegiul funerar a plecat în jurul orei 10.00 spre cimitirul Ghencea, acolo unde Vadim a fost înmormântat cu onoruri militare, în prezenţa a 16 preoţi.

CITEŞTE ŞI Corneliu Vadim Tudor a fost înmormântat. Incident teribil la groapă. Sicriul nu a putut fi coborât în cavou

Incidentele nu au lipsit de la înmormântarea lui Corneliu Vadim Tudor. Sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Vadim nu încăpea în cavou, astfel că a fost nevoie de spargerea pereţilor pentru a se lărgi marginile.

„E de vină oarecum mama, pentru că ne-a făcut mai mari. Corneliu a fost un om foarte mare, înalt şi voinic şi n-am putut să luăm un coşciug normal, l-am luat pe cel mai mare. Am fost asiguraţi că l-au măsurat. Şi groparii de 3 ori au măsurat distanţele şi au zis că intră perfect. Măsurarea nu a fost prea bună, a fost nevoie să dea o bordură la o parte”, a spus Marcu Tudor, fratele lui Vadim Tudor.

Mai mult, în timpul slujbei de înmormântare un bărbat a leşinat.