Explicaţia halucinantă a femeii care şi-a abandonat cei patru copii pe o stradă din Timişoara

Detalii uimitoare despre cazul celor patru copii abandonaţi pe stradă, în Timişoara. Mama lor a apărut după câteva ore la faţa locului şi a spus că i s-au făcut vrăji şi s-a trezit fără copii. Micuţii, cel mai mare de 4 ani, iar cel mai mic, un bebeluş de doar un an, au fost găsiţi de nişte trecători.

18 aug. 2014, 14:12
Explicaţia halucinantă a femeii care şi-a abandonat cei patru copii pe o stradă din Timişoara

La numai câteva ore după ce și-a aruncat fără milă copiii în stradă, mama acestora s-a dus la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului. Femeia le-a povestit angajaților de acolo că a fost vrăjită şi a adormit și de aceea și-a abandonat copilașii, potrivit tion.ro. Când s-a trezit ea era pe o stradă, copilașii pe alta și nu își mai amintește nimic.

Ancuța Toma are 31 de ani, este dintr-un sat din județul Sibiu și până duminică dimineață locuia, împreună cu cei patru copii ai săi într-un centru de asistență socială al unui ONG, în Recaș. Duminică dimineață a părăsit instituția, fără a anunța angajații și a plecat spre Timișoara.

Femeia este cercetată pentru abandon de familie și, dacă va fi găsită vinovată, riscă o pedeapsă cu închisoarea cuprinsă între șase luni și trei ani.

CITEŞTE ŞI: Peste 80.000 de copii au cel puţin un părinte plecat la muncă în străinatate