Fantomă descoperită într-un spital părăsit. O fotografie făcută în 1989 a dezvăluit un secret cutremurător

O fotografie surprinsă acum 26 de ani într-un spital părăsit din Marea Britanie prezintă o serie de detalii cutremurătoare. Astfel, in imagine se vede imaginea fantomei unui doctor.

16 nov. 2015, 14:58

Sanatoriul Poole Hospital, deschis in 1932, a fost inchis in 1989. Cu toate acestea, o serie de imagini surprinse dupa ce spitalul a fost închis oferă sudori reci pe şira spinării celor care le vizionează. După ce imaginile au fost publicate într-un ziar local, mulţi cititori au fost de acord că într-una dintre imagini se află corpul unui doctor fantomă îmbrăcat într-un halat alb, la capătul unui coridor, potrivit Mirror

Citeşte şi Anunţ bizar făcut de un bărbat pe o reţea de socializare. „Am murit pe 19 octombrie 2015”. Vezi explicaţia

Ceea ce odată a fost o institutie medicala de prestigiu, sanatoriul din Nunthorpe a fost închis acum 26 de ani, ajungand sa fie raiul tinerilor rebeli care se distrau prin saloanele parasite. Cu toate acestea, numeroase povesti infricosatoare petrecute acolo circula pe internet. 

Era înfricoşător. După ce spitalul a fost închis, a fost folosit de politie pentru a antrena caini. Cu toate acestea, niciun caine nu intra in capela si nu trecea de usa. Dresorilor nu le-a venit sa creada„, a declarat un fost pazinc al spitalului.

In prezent, cladirea bantuita a fost demolata, inca din 2002, in locul ei fiind construite apartamente. Nimeni nu stiu in prezent daca si aceste cladiri noi sunt bantuite sau nu.

Citeşte şi A primit un mesaj pe Facebook şi s-a trezit cu datorii de MII de EURO. Greşeala imensă comisă de o britanică