Gabriela Cristea, emisiune nouă la Kanal D. Ce i-au promis şefii ca să-i închidă gura

Gabriela Cristea a fost pusă pe "HOLD" de şefii de la Kanal D, care au ales-o pe Bianca Drăguşanu ca titulară a emisiunii "Te vreau lângă mine". Vedeta se pare însă că nu a rămas cu buza umflată şi că până la urmă ar fi ieşit în câştig de cauză, căci i s-a promis o nouă emisiune alături de soţul ei, Tavi Clonda.

12 ian. 2018, 14:43
Gabriela Cristea, emisiune nouă la Kanal D. Ce i-au promis şefii ca să-i închidă gura

Gabriela Cristea a fost din nou la negocieri cu şefii de la Kanal D, care se pare că au reuşit să o împace după ce au ales să o facă pe Bianca Drăguşanu titulara emisiunii „Te vreau lângă mine”, scrie cancan.ro.

Citeşte şi Gabriela Cristea a rămas pe afară. Bianca Drăguşanu i-a luat locul permanent în emisiunea de la Kanal D

Surse din apropierea vedetei susţin că turcii i-ar fi cerut Gabrielei Cristea să se bucure de concediul de maternitate petrecut alături de fiica ei, să facă botezul micuţei Victoria şi, după Paşte, îi vor da o nouă emisiune alături de soţul ei: „I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, aşa cum îşi doreşte, după Paşte. Iar apoi îi vor da o emisiune şi, mai mult decât atât, îl vor accepta şi pe Tavi Clonda, cu formaţia, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”.