Gabriela Cristea, muştruluită de şefi din cauza Biancăi Drăguşanu. A pierdut un război şi se face că nu pricepe

Gabriela Cristea pare să fie extrem de preocupată de două lucruri. În primul rând, de fiica ei și a lui Tavi Clonda pe care, cu siguranță, o crește exemplar. Iar pe locul al doilea pare să fie interesată până peste poate de Bianca Drăgușanu, frumoasa vedetă care i-a luat locul în emisiune.

02 feb. 2018, 10:44
Gabriela Cristea, muştruluită de şefi din cauza Biancăi Drăguşanu. A pierdut un război şi se face că nu pricepe

Mai exact, de câteva zile, între Bianca Drăgușanu și Gabriela Cristea are loc un război surd, prima având de replicat la tot felul de acuzații venite din partea Paulei Crăciunescu, mama adoptivă a fostei vedete TV, scrie spynews.ro. Și, supărată până peste poate, Bianca a anunțat că vrea să o dea în judecată pe aceasta, lucru care a inflamat spiritele în televiziunea la care lucrează blondina care i-a luat locul Gabrielei Cristea la o emisiune. Doar că, până să anunțe că vrea să o dea în judecată pe mama adoptivă a Gabrielei Cristea, Bianca a și câștigat „războiul”.

Citeşte şi Se înteţeşte scandalul. Mama Gabrielei Cristea, atac la Bianca Drăguşanu după ce i-a luat emisiunea fiicei ei. „E bună doar pentru…”

Iar asta pentru că, spun sursele, șefii celor două au decis, fără să mai stea pe gânduri să îi dea ultimul avertisment Gabrielei Cristea. Mai exact, spun sursele, aceștia i-au transmis fostei titulare a emisiunii pe care acum o prezintă Bianca că, în cazul în care nu se liniștește, ar putea să încerce să își caute un alt loc de muncă.

De altfel, acum ceva vreme, ca să o liniștească, șefii Gabrielei Cristea i-au promis că îi vor da o nouă emisiune, atunci când va fi posibilă întoarcerea ei pe micul ecran, doar, doar îi vor închide astfel gura. Doar că, pare-se, Gabriela a continuat să o atace pe Bianca Drăgușanu, lucru care i-a iritat până peste poate, cu atât mai mult cu cât pentru formatul pe care îl au în vedere au mai multe vedete disponibile.

Gabriela Cristea visează să se întoarcă cu soțul cu tot pe micul ecran

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!!”, a scris Gabriela Cristea pe facebook. Apoi, vedeta a revenit cu un al doilea anunț cu privire la viitorul ei în televiziune.

Citeşte şi Gabriela Cristea, prima reacţie după ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu i-a luat definitiv locul: Fizic mă simt…

„Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic, mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag”, a scris Gabriela Cristea pe contul de Facebook.