Gabriela Cristea a rămas pe afară. Bianca Drăguşanu i-a luat locul permanent în emisiunea de la Kanal D

Bianca Drăguşanu s-a aşezat bine pe scaun atunci când a preluat cârma emisiunii pe care o prezenta Gabriela Cristea. Actuala prezentatoare TV va rămâne pe micile ecrane, căci a ajuns de neînlocuit.

08 ian. 2018, 13:29
Gabriela Cristea a rămas pe afară. Bianca Drăguşanu i-a luat locul permanent în emisiunea de la Kanal D

Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoare a emisiunii în care Gabriela Cristea urma să se întoarcă, scrie spynews.ro. Chiar dacă recent proaspăta mămică şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că se vor revedea curând, lucrurile nu se vor întâmpla conform dorinţelor ei.

Citeşte şi Gabriela Cristea a făcut anunţul pe Facebook. Fanii s-au întrecut în felicitări. Când se întâmplă fericitul eveniment

„Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!! #victorienii” este mesajul scris de Gabriela Cristea pe Facebook.

Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea la începutul lunii septembrie. Foarte emoţionată, dar şi fericită, blondina a fost pregătită să preia rolul de prezentatoare şi se pare că îi place, dat fiind faptul că va rămâne pe acel post de acum înainte.