Gabriela Cristea, prima reacţie după ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu i-a luat definitiv locul: Fizic mă simt…

Bianca Drăguşanu s-a aşezat bine pe scaun atunci când a preluat cârma emisiunii pe care o prezenta Gabriela Cristea. Actuala prezentatoare TV va rămâne pe micile ecrane, căci a ajuns de neînlocuit. După ce în presă s-a scris că cei de la KanalD au luat decizia de a o păstra pe Bianca, Gabriela a postat pe Facebook un mesaj.

09 ian. 2018, 16:17
Gabriela Cristea, prima reacţie după ce s-a aflat că Bianca Drăguşanu i-a luat definitiv locul: Fizic mă simt…

Bianca Drăguşanu rămâne prezentatoarea emisiunii în care Gabriela Cristea urma să se întoarcă. Chiar dacă recent proaspăta mămică şi-a anunţat fanii de pe reţelele de socializare că se vor revedea curând, lucrurile nu se vor întâmpla conform dorinţelor ei.

„Dupa stirile care au circulat astazi in presa si care nu au nici o baza, va multumesc pt cuvintele voastre frumoase dar… nu am spus nici o secunda ca ma intorc AZI in televiziune. Am afirmat ca sper sa se intample cat de curand. Concediul meu post natal se incheie la finalul acestei luni si mai am dreptul si la concediul de cresterea copilului. Macar pe primul sa il termin si mai vedem. Fizic ma simt pregatita dar Victoria e inca mititica si cred ca are nevoie de cat mai mult timp petrecut cu mami si tati. Deciziile privind cariera mea si a lui Tavi Clonda le vom luat in familie si vi le vom comunica voua, celor care ne sunteti mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o sa incline balanta intr-un sens sau altul. Va imbratisez cu drag!”, a scris Gabriela Cristea pe pagina de Facebook.

Bianca Drăguşanu i-a luat locul Gabrielei Cristea la începutul lunii septembrie. Foarte emoţionată, dar şi fericită, blondina a fost pregătită să preia rolul de prezentatoare şi se pare că îi place, dat fiind faptul că va rămâne pe acel post de acum înainte.