Gabriela Cristea şi-a etalat formele la piscină. Cum arată vedeta în costum de baie

Gabriela Cristea arată foarte bine după ce a născut. A reuşit să slăbească, iar acum nu se sfieşte să apară în costum de baie la piscină alături de soţul său şi de micuţa Victoria.

06 iul. 2018, 16:22

Gabriela Cristea s-a relaxat zilele trecute la o piscină, alături de soțul ei, Tavi Clonda, și de fiica lor, Victoria. Vedeta și-a etalat formele într-un costum de baie întreg, de culoare neagră.

La piscină, micuța Victoria a adormit în brațele mamei sale, iar Tavi Clonda a fost cel care a surprins emoționantul moment cu cele două.

„După ce am înotat și ne-am distrat, am căzut într-un somn adânc. Fetele își fac siesta la piscină iar tati ne face poze #victorienii”, a precizat Gabriela Cristea în mediul online.

Gabriela Cristea este o cunoscută vedetă de televiziune din România. În prezent, este moderatoarea show-ului matrimonial „Te iubesc de nu te vezi”, de la postul de televiziune Antena Stars. Este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are o fetiță, Victoria. Fiica celor doi a venit pe lume în luna septembrie a anului 2017.