Gigi Becali atacă violent FRF, după ce a fost amendat şi suspendat: Vă daţi seama ce sclavi avem

Gigi Becali a fost amendat cu 130.000 de lei şi suspendat şase luni pentru afirmaţii rasiste şi xenofobe, dar patronul FCSB este decis să se adreseze instanţelor civile în căutarea dreptăţii.

07 sept. 2017, 09:44
Gigi Becali atacă violent FRF, după ce a fost amendat şi suspendat: Vă daţi seama ce sclavi avem

Mi-au dat 65.000 de lei, că de ce i-am zis lui Daum că e ‘drogangiu’. El a fost condamnat pentru consum de droguri. Iar de negri am zis că cu ăștia din Africa nu te înțelegi, că nu au educație. De Gnohere am zis că e european, nu am o problemă de culoare, am de adaptare. Eram supărat.

Moke a venit că nu mai vrea 10.000, vrea 15.000, că altfel nu mai vine la antrenament. Muniru a sărit la bataie, dacă nu îl băgai titular făcea scandal. Și am spus adevărul, eu am negri care vin și le dau banii. Am ajutat imigranți, nu pot să fiu rasist. Eu iubesc toți oamenii, indiferent de culoare„, a spus Gigi Becali, la postul de televiziune Pro X.

Citeşte şi Gigi Becali a fost amendat 130.000 lei de FRF, pentru rasism şi xenofobie

O să atac și în instanța civilă această decizie. Problema e mentalitatea, dacă îl atac pe Burleanu îmi dau ei la cap. Când o să avem instituții nesupuse stăpânului? Dacă Burleanu a reușit să stăpânească, vă dați seama ce sclavi avem în Federație? Clubul ce treabă are? Eu nu am nicio treabă cu clubul, nici finanțator nu mai sunt, mi-am luat banii, nu mai am nicio treabă. Ce legătură are clubul? Nu au cum să nu mă lase să merg la meciuri. Cum adică? Asta înseamnă pușcărie. Dacă te pui la mintea lor, ei pot să facă orice, nu contează legea„, a adăugat patronul de la FCSB.