GROAZNIC. Toţi oamenii sunt „răpiţi de extratereştrii”, dar nu îşi amintesc. Teorie halucinantă FOTO

În 1961, a fost publicată o carte care a făcut furori printre cei pasionați de ufologie. Cartea se numește Voiaj întrerupt. Două ore la bordul unui OZN. Autorii acestei cărți sunt Betty și Barney Hill, care descriu cu lux de amănunt, experiența traumatizantă pe care au avut-o timp de două ore, la bordul unui OZN. Experiența descrisă este terifiantă. Extratereștrii au făcut timp de două ore fel de fel de teste, cu niște ace imense, luând probe din anumite părți ale corpului.

01 feb. 2015, 13:32
GROAZNIC. Toţi oamenii sunt „răpiţi de extratereştrii”, dar nu îşi amintesc. Teorie halucinantă FOTO

Anul 1960 a fost plin de cazuri de răpiri, în SUA, care mai de care mai înfricoșător, scrie efemeride.ro. Autoritățile le-au tratat cu superficialitate, punându-le pe seama imaginației și a fanteziei oamenilor. Unul dintre aceste cazuri a fost mai deosebit, atrăgând atenția specialiștilor. Persoana în cauză pe nume Travis Walton lucra ca pădurar, în vara anului 1975, într-o pădure din apropierea orașului Phoenix. El și colegii lui au încărcat mașina cu bușteni și au pornit spre depozitul de lemne.

Citeşte şi Artefactele extraterestre, care pot schimba istoria lumii, ascunse în secret la Ierusalim FOTO

La un moment dat, deasupra mașinii a apărut un OZN. Speriat șoferul a oprit mașina. Din OZN au văzut că au coborât șase creaturi, cu înfățișare de meduză. Muncitorii au luat-o la fugă, părăsind mașina. Walton, care fugea în urma grupului a fost învăluit de un jet de lumină. A căzut și a rămas inconștient. Este ultima dată când colegii lui l-au mai văzut. Poliția din Pheonix începe ancheta asupra dispariție și îi acuză pe colegii lui Walton de omor. Sunt convinși că l-au omorât și au ascuns cadavrul în pădure. Cinci zile mai târziu, Walton este descoperit pe o șosea, la câțiva zeci de kilometri de locul dispariției. Walton era inconștient, dar după un timp și-a revenit și a povestit totul. A fost dus la bordul OZN-ului, unde niște creaturi înfricoșătoare i-au făcut operații dureroase.

Ancheta este redeschisă și autoritățile sunt nevoite să reia interogatoriile colegilor lui Walton.
Stupoare, toți colegii acestuia și-au modificat primele depoziții, afirmând că nu au văzut niciun OZN și că Walton a plecat singur prin pădure. Un alt caz este cel al soților Novak, care în 1980, într-o seară de vară, se întorcea aceasă, în automobilul lor. Brusc, mașina se oprește și cei doi văd deasupra lor un OZN, după care nu-și mai aduc aminte de nimic. După o oră și jumătate cei doi se trezesc în automobilul lor, cu hainele șifonate și îmbrăcate în grabă.

Citeşte şi Descoperirea care arată ce s-a întâmplat cu oamenii acum 10.000 de ani. Cercetătorii păstrează secretul FOTO

Acasă au observat că aveau vânătăi pe picioare și coapse și că urinau sânge. A doua zi, au aflat din presă că peste șapte mii de persoane au sunat la poliție să spună că au văzut deasupra orașului un OZN.

Dintre aceștia, 173 au depus plângere la poliție, în care arătau că preț de câteva ore, au fost supuși la anumite operații de către creaturi, cu o vagă fizionomie umană. Mulți dintre aceștia au făcut ședințe de hipnoză, în care au descris cu lux de amănunt ceea ce li s-a întâmplat, în momentul răpirilor.

Cert este faptul că extratereștrii sunt foarte interesați de corpul uman. Specialiștii care au studiat aceste cazuri, susțin că organele de reproducere au fost cele mai vizate în timpul acestor răpiri, semn că extratereștrii vor să cunoască acest mecanism. Există specialiști care susțin că aceste răpiri nu există și că sunt rezultatul unor amintiri pe care fiecare dintre noi le avem depozitate în subconștient.

Se face referire la viața intrauterină, perioada de nouă luni, pe care am petrecut-o fiecare dintre noi, în uter. Nașterea este un act medical traumatizant pentru făt și ne marchează subconștientul. Specialiștii care sunt sceptici cu privire la existența extratereștrilor spun că interiorul uterului este de fapt ceea ce mulți consideră a fi interiorul unui OZN, iar faptul că un făt seamănă foarte mult cu un extraterestru, i-a făcut să fundamenteze această teorie, ca fiind doar o festă pe care o joacă subconștientul, multora dintre noi.