Horoscop: Top 5 zodii care cad mereu în picioare

TOP 5 ZODII CARE CAD MEREU ÎN PICIOARE. Diplomația nu este atuul tuturor semnelor din Horoscop. Există zodii care izbucnesc doar de la o vorbă pe care o consideră jignitoare și există zodii care știu cum să facă față unor astfel de situații și să iasă neșifonate din conflicte sau conversații purtate mai în contradicoriu.

20 oct. 2015, 12:05
Horoscop: Top 5 zodii care cad mereu în picioare

Taur

Este un smen fix în zodiac, ceea ce înseamnă că țin foarte mult la părerile lor. Lucru care nu este tocmai benefic pentru ei, atunci când izbucnește un conflict. Taurul este însă o fire care știe cum să se comporte, ca să ”dea bine”, indiferent de situație. De aceea, înainte de a reacționa, Taurul ia o pauză mentală, în care se gândește la ce are de pierdut dacă face o criză de nervi. După aceea, va ave patre de o conversație mult mai calmă cu interlocutorul său.

Gemeni

Gemenii sunt guvernați de Mercur, Zeul comunicării. Atunci când este pus în fața unei situații dificile sau a unui conflict, geamănul știe să-și managerieze furia cu cea mai mare pricepere. As în comunicare, va da impresia că pentru el nici o misiune nu este greu de îndeplinit. De asemenea, nici cele mai delicate probleme, pe care te ferești să le discuți cu el, nu îl vor face să iasă câștigător. Te va trage de limbă și va afla ce ai pe suflet și în același timp te va face să realizezi că ai făcut foarte bine că i le-ai împărtășit.

Continuarea, pe revista Teo