Horoscopul lunii iunie: Partenerul de viaţă îţi va da câteva bătăi de cap

Mai sunt doar câteva zile până la începutul verii și unii nativi deja se pregătesc de vacanță. Dacă nu ți-ai făcut încă planuri, află ce îți rezervă astrele pentru luna iunie.

30 mai 2017, 08:41
Horoscopul lunii iunie: Partenerul de viaţă îţi va da câteva bătăi de cap

Berbec

Nici bine nu a început vara că deja te gândești doar la vacanță. Ți-ai făcut planuri din timp și știi cum și unde îți vei petrece vara. Dar nu te grăbi! În luna iunie, vei mai avea multă treabă la serviciu, pe care trebuie să o rezolvi înainte de concediu. Pe plan amoros, ai putea să încerci să ai mai multă răbdare cu partenerul de viață și să vă detensionați relația din când în când.

Taur

Deși ești o persoană foarte muncitoare, în luna iunie îți vei dori să fii oriunde altundeva, însă nu la muncă. Asta pentru că ți-e dor de o binemeritată vacanță, în care să te bucuri de soare și să te relaxezi alături de prieteni. Încearcă să te pui pe tine pe primul loc și să îți permiți, din când în când, să mai ieși și să socializezi.

Gemeni

În luna iunie, partenerul de viață îți va da câteva bătăi de cap. Fie că e prea pretențios, fie că nu e mulțumit de tine și te critică, cert este că relația voastră ar putea avea de suferit dacă nu lămurești lucrurile. Încearcă să rezolvi totul cu calm și poate îl împaci cu o escapadă romantică.

Află ce le rezervă astrele celorlalte zodii pe clickpentrufemei.ro.