Horoscopul mayaş noiembrie 2018: 3 zodii află adevăruri care le macină toată luna

După previziunile horoscopului chinezesc pentru săptămâna aceasta, vă prezentăm horoscopul mayaș pentru toată luna noiembrie 2018. Câteva zodii vor avea de suferit, iar altele vor avea parte de puțin soare pe strada lor!

01 nov. 2018, 11:31
Horoscopul mayaş noiembrie 2018: 3 zodii află adevăruri care le macină toată luna

Horoscop mayaș noiembrie 2018

ZODIILE DE FOC

Berbecii au parte de o lună liniștită, plină de realizări și înconjurați de oameni care le oferă multă afecțiune, scrie clickpentrufemei.ro. Este o lună benefică pentru Berbecii care vor să călătorească.

Citeşte şi Horoscop noiembrie 2018. Zodii care pot câştiga la loto în luna noiembrie

Leii și Săgetătorii rezolvă anumite dispute familiale, anumite contraziceri își caută sensul comun.

ZODIILE DE APĂ

Racii au o lună numai bună pentru a cădea la pace cu persoanele pe care le consideră ostile. Se deschide o nouă punte a dialogului de care acești nativi trebuie să profite din plin.

Scorpionii continuă să trăiască așa cum le face plăcere, doar că de la jumătatea lunii vor descoperi o trădare care le vor întuneca orizonturile.

Peștii au parte de o lună atipică. Deși le merge bine pe plan profesional, găsesc tot felul de lucruri care îi supără.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au de făcut alegeri privind cariera lor. Unele lucruri nu mai funcționează la parametri normali și se gândesc foarte serios la un nou drum.

Capricornii au parte de o lună în care se vor destăinui, în care vor simți nevoia să spună ce le apasă sufletul, iar asta e de apreciat din partea lor.

Fecioarele continuă perioada meditativă, dar ar fi indicat să nu se închidă într-o bulă a lor, ci să iasă să cunoască oameni noi. Vor afla și ele câteva lucruri interesante cu ajutorul cărora își pot schimba viața.

ZODIILE DE AER

Gemenii și Vărsătorii au parte de câteva evenimente destul de neplăcute. Cu alte cuvinte, vor afla niște adevăruri pe care de altfel le-au bănuit, dar acum devenite o certitudine, parcă le e greu să gestioneze totul cu calm și echilibru.

Balanțele respiră ceva mai ușurate. Au parte de o lună în care vor fi cadorosite din toate părțile.