Ilie Năstase, dezvăluire BOMBĂ. Ce i-a reproşat NICOLAE CEAUŞESCU când L-A DECORAT

Ilie Năstase şi-a amintit despre prima lui întâlnire cu Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României. Dialogul dintre cei doi a fost incredibil.

13 apr. 2015, 09:04
Ilie Năstase, dezvăluire BOMBĂ. Ce i-a reproşat NICOLAE CEAUŞESCU când L-A DECORAT

Ilie Năstase a fost decorat în 1971 de Nicolae Ceaușescu cu Ordinul Muncii Clasa 1. Evenimentul a avut loc la fostul Consiliu de Minștri al Partidului Comunist Român. Fiind ofițer în armată, cu gradul de locotenent, Ilie Năstase s-a îmbrăcat în haina militară.

„Mi s-a s-a spus că, după ce primesc decorația, trebuie să spun: «Slăvesc Republica Socialistă România!». M-am conformat! După încheierea momentului festiv am ciocncit cu toții un pahar cu șampanie.

În acel moment, Ceaușescu aflat în fața mea mi-a spus: «Măi, flăcăule! Îmi place de tine. Te urmăresc la turneele de tenis. Ești talentat. Ne reprezinți cu cinste, dar eu am văzut pe buzele tale că mai scoți așa câte-o înjurătură românească… ». Cum mă cam amețisem de la acel pahar cu șampanie, pentru că eu nu am băut alcool până la vârsta de 30 de ani, i-am răspuns: «Așa sunt eu. Am temperament românesc!»”, a declarat Ilie Năstae pentru Sport News.