Imagini şocante! Un bărbat de 34 de ani, bătut cu bestialitate, în mijlocul zilei. Atacatorul se temea că vrea să-i fure nevasta

Un bărbat în vârstă de 34 de ani, dintr-o comună de lângă Timișoara, a trecut prin momente dificile zilele trecute, când a ajuns la spital mai mult mort decât viu, după ce a fost bătut cu bestialitate.

17 aug. 2018, 14:28
Imagini şocante! Un bărbat de 34 de ani, bătut cu bestialitate, în mijlocul zilei. Atacatorul se temea că vrea să-i fure nevasta

Tânărul a fost atacat și bătut cu sălbăticie, cu pumnii, dar și cu un topor, de către un tânăr furios care se temea că acesta îi face avansuri nevestei sale. 

Cei doi tineri se cunoșteau de multă vreme și erau chiar amici, susțin cunoscuții. Soția agresorului i-ar fi trimis un SMS tânărului de 34 de ani rugându-l să o ajute cu niște informații legate de un medic. Soțul a aflat și, convins că la mijloc e altceva, s-a dus glonț la bărbat să-l pedepsească pentru îndrăzneală. 

În plin centrul Sinandreiului, l-a luat la bătaie. Gelozia i-a întunecat mințile și l-a lovit cu sete pe potențialul sau rival, pe care l-a luat prin surprindere. L-a pus la pământ și i-a aplicat o ploaie de lovituri la cap cu pumnii, dar și cu un topor, susțin martorii.

Îngroziți, martorii la teribilele scene, cărora le-a fost teamă să intervină, au chemat în ajutor Poliția, însă atacatorul a dispărut înainte să ajungă oamenii legii, scrie opiniatimisoarei.ro

Bărbatul grav rănit a leșinat, în urmă loviturilor puternice.  A fost  preluat de o ambulanță și transportat la spital, cu fața tumefiată, iar polițiștii au deschis o anchetă.