Incendiu în Colectiv. Un fotograf buzoian a mers la concert în locul unui coleg, acum e grav rănit

Cătălin Ilniţchi (30 ani), fotograf al unei publicaţii rock, care a ajuns la concertul de vineri noapte, din Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment să facă poze, este internat la Floreasca, în comă indusă, având nevoie de sânge.

02 nov. 2015, 12:20
Incendiu în Colectiv. Un fotograf buzoian a mers la concert în locul unui coleg, acum e grav rănit

Cătălin Ilniţchi are 30 de ani şi este fotograf, colaborator al unei publicaţii pentru iubitorii muzicii rock. Vineri, el a ajuns la concertul Goodbye to Gravity, de vineri noapte, din clubul Colectiv, în ultimul moment, după ce ar fi fost anunţat de un coleg că nu poate ajunge la eveniment pentru a face poze.

Citeşte şi Mărturii cutremurătoare: „Ţipau la telefon din clubul Colectiv. Vino să ne ajuţi”

Tânărul este din Buzău, dar s-a stabilit de mai mulţi ani în Bucureşti. El a fost surprins de incendiu chiar lângă scenă, iar în prezent este internat la Spitalul Floreasca din Capitală, fiind în comă indusă, cu arsuri interne, dar şi cu arsuri ale mâinilor, toracelui şi ale feţei. Cunoscuţii tânărului spun că medicii îi dau buzoianului şanse de supravieţuire, însă nu sunt excluse nici riscurile, ca în cazul oricărei arsuri.

Citeşte şi Şi-a dus fiul de 8 ani în Clubul Colectiv şi au văzut Iadul cu ochii. „Pielea de pe pieptul lui era arsă…”