Iulia Vântur, anunţ surprinzător despre relaţia cu Salman Khan. „A fost şi pentru mine un şoc!”

Iulia Vântur s-a întors pentru câteva zile în România, la Braşov, unde a prezentat Cerbul de Aur, şi a vorbit despre viaţa în India şi relaţia cu actorul Salman Khan.

03 sept. 2018, 18:54
Iulia Vântur, anunţ surprinzător despre relaţia cu Salman Khan. „A fost şi pentru mine un şoc!”

Iulia Vântur a vorbit despre cariera ei artistică pe care şi-a clădit-o în India, ajutată de Salman Khan, bărbatul despre care blonda nu se simte încă prea confortabil să vorbească.

Iulia Vântur încasează o sumă colosală pentru a prezenta Festivalul Cerbul de Aur 2018

„India evident că vine cu o fascinaţie, cred că pentru multă lume, nu doar pentru mine. În schimb, nu mi-am imaginat că voi ajunge să trăiesc acolo, sincer. A fost şi pentru mine un şoc, că nu m-am aşteptat ca viaţa să se aşeze aşa. Când eram mică mă uitam la Sandokan şi la Raj Kapoor. Aceste două pesonaje le cunosc din copilărie. Salman Khan nu este idolul meu. Nici măcar nu ne-am întâlnit în India. Ne-am întâlnit pe teren neutru. A fost chiar o întâmplare. Evident că suntem ok. Iniţial, lumea m-a cunoscut prin prisma lui. Eu sunt o femeie care face lucruri singură. Am demonstrat asta şi în România. Când am cântat pentru prima dată în India, live, a fost acolo şi m-a susţinut”, a spus Iulia Vântur.